Sports Horse Infra-Tech Hilason XL- U-R-XL stövlar Medicine vit Leg Front b787deonc41723-sportartiklar

Solglasögon, gissa GF5020-6449F (54 mm)Solglasögon New Mäns Bikkembers Bk-207s-08

Solglasögon Variabel elektronisk kontroll Adapt Light Omringa Tint Your Eye

Hej & godmorgon!

Gårdagen tillbringades med att vänta på mejlsvar. Det är ungefär det jag gör nu. Mejlsvar angående mitt gamla instagramkonto. Har som sagt hittat en kvinna nu som hjälpt flera av mina influencerkollegor att hitta tillbaka sina Instagramkonton som råkat ut för samma sak, så nu håller jag alla tummar och tår för att hon kan hjälpa mig också. Förklarar värdet av mitt gamla Instagramkonto lite längre ned.

Solglasögon Kvinnors Adolfo Dominguez Ua-15068-614He wants to know the names of / All those he's better than.Jag gissar tre. Men hur tar man det vidare?

Det finns ju liksom ingen mening i sån här förstörelse. Ok om de ville sälja kontot med alla följare på något vis, få ut pengar för det, men detta har gjorts bara för att förstöra. Så sjukt jäkla meningslöst! Så förbannad på allt, nu har man fått lägga ned så otroligt mycket tid och energi på precis ingenting känns det som.

Efter nästan en hel dag hemmavid med huvudet nedborrat antingen i en dator eller i en telefon i jakten på mitt instagramkonto så var det skönt att åka med Milo till fotbollsträningen.

 

Solglasögon Kvinnor Gissa GF6042-5846U (57 mm)Melodifestivalens manus, mellanakter och programledarinsatser har fått en hel del ris…Finalen av årets upplaga av Melodifestivalen var den gångna veckans mest sedda…

 

När Tony var klar med sitt så kom han ned till träningen också. Så tacksam för den här karln jag har. Han står stadigt vid min sida och försöker stötta. Han om någon vet vilket jobb jag lagt ned på mitt Instagramkonto de senaste åren.

Solglasögon Kvinnors Polaroid PLD-6016-S-VK6-Z7 (50 mm)Rör inte Proud Mary! - SydsvenskanMen det är refrängen det handlar om. Den är inte märkvärdig, men den är enveten. Det brukar räcka.

Det är alltså inte bara ett konto med värdefulla bilder och små filmer som försvunnit. Det är också en stor del av min inkomst vilket gör allt detta till en enda stor jätteballong av oro. För framtiden, för min inkomst osv. Jag lever ju på att vara influencer, jag har inget annat jobb vid sidan av. Dessutom händer detta just precis när Tony går in som delägare i ett bolag och allt redan är lite sårbart och oroligt. Det var nu jag skulle vara den där trygga punkten i allt annat som sker.

Så, av naturliga skäl är detta en jäkla börda på mina axlar just nu. Magen bråkar så sjukt mycket nu och den här oron gör verkligen inte saken bättre. Hade samarbeten som skulle in men har fått kontaktat företagen och berättat hur det ligger till.

SUNLINE 10lb leader Salty mate Egi hard fluorkarbon30m 2.5 Nr. nat från Japan”Det är ju inte roligt”, säger många. Men Rolandz gick direkt till final.”Det här är bara början”, säger vinnaren Benjamin Ingrosso.

Nä usch, förlåt för att jag är en gnällig bloggkompis just nu. Behöver bara skriva av mig allt här hemma i mitt sovrumsmörker. Tack för du är min bloggvän. Jakten fortsätter och jag kommer inte ge upp förrän någon säger att det inte finns något man kan göra för att få tillbaka kontot.

 

Här hittar ni till mitt nya instagramkonto ifall ni vill följa! ➡️ SUNLINE CAREER HÖGRE PE6 170m.NYA Japan Six Brated Fishing Line, Special Sea Bass

Kram Nina

Kommentera
Han satt inne i sex veckor. Det var inte så mycket till genväg.

SUNLINE Harisu Tornado Basic Boat Fluguldcarbon 100m Fiskelina

Med honom i gruppen blev gruppen både psykedelisk och politisk.
8 februari 2018 12:04

Sports Horse Infra-Tech Hilason XL- U-R-XL stövlar Medicine vit Leg Front b787deonc41723-sportartiklar

U-R-XL XL- Hilason Infra-Tech Horse Medicine Sports stövlar Front Leg vit
Men det är en öppen fråga vem av de båda som passar bäst in på slutklämmen
SUNLINE Nylon Line Queen Stjärna 60m Mist grå fiskelina från JAPANSunline P.E Line Jigger Light Special IGFA klass 200m P.E 1.2 20lb (8364)

Sunline P.E Line X4 Ultra Jigger 200m P.E 3 50LB (3251)

Godmorgon!

Använt Ocean Rodeo 17m Kitesurfing Kite komplettThe Temptations i mitten av 70-talet, med Dennis Edwards fyra från vänster.Jag gissar tre. Men hur tar man det vidare?

Ser ni solstrålen som liksom bryter sig igenom i bilden. Så vackert! Älskar den här bron också.

Sunline PE EGI ULt HS8 180m 5.3kg MultiFärg 8 Braid Eging Line 534739Lever ni i villfarelsen att Melodifestivalen är en musiktävling?Benjamin Ingrosso är storfavorit inför finalen av Melodifestivalen i Friends arena i…

Du måste gå minst 40 minuter. Det är optimalt. I morse gick jag 50 minuter, nästan 5 km. 30 minuter är lite för lite för att få känslan så mitt tips är att du stövlar på minst 40 min. När jag kom tillbaka så kändes det lite lugnare i min själ i alla fall.

SUNLINE PE Line Saltat JJGGER ULT 4par 300m lb Fiskelinje NyRenaida drabbades av teknikstrul under Melodifestivalens final. Hon hörde ingenting…Ingrosso möter vikingar och eldregn i finalen

Dags att ta tag i jakten här. Tack för all kärlek hörni. Det betyder oerhört mycket för mig.

Kram Nina

Kommentera

Använd Treadmil Motor, vindturbin, Permanent Magnet A1D061 1.5HP

Visa alla 6 kommentarer
SUNWISE Parade grå Sport Sunglass Cyklar Runt Triatlon

SUOMY GT- R Racing Cycle Helmet Lampre Merida

Alltså, jag är bara så rörd. Faktiskt rörd till tårar av så otroligt fina människor som finns.

USG Gamaschen svart Sehenschutz Neopreninnenseite Warmblåt M NeuRör inte Proud Mary! - SydsvenskanRör inte Proud Mary! - Sydsvenskan

Det är ett Instagramkonto, en praktisk sak utan hjärta. Ingen har dött. Men jag har lagt ned så sjukt mycket tid och jobb på den. Flera års arbete. Dessutom innehåller den ofantligt mycket minnen. Alla små videoklipp på Milo och våra resor som jag nämnde. Det är så jäkla obehagligt också att de är och inkräktar på något som är mitt. Usch! Sån ångestkänsla.

Hur kan någon bara bestämma sig för att förstöra. Radera någons konto liksom. Utan anledning. Så otroligt onödigt och meningslöst.

 

I 10 timmar har jag jobbat med kontot idag. Mejlat överallt, frågat överallt. Gjort ALLT jag kan. I flera timmar har jag suttit med huvudet nere i min telefon, skrivit, förklarar, letat. Fyfan! 😢

Super Deal Metal Spinning Sea Fishing Rulle EF500 1000 2000 3000 4000 5000 6000 718 januari 2018 16:08heter det i refrängen.

Men…. nu till det som ändå fått mitt hjärta att skutta och känna glädje. Ni, ni som följer mig här, på Instagram och Facebook är helt fantastiska. Jag är överöst med hjärtan, kärlek, pepp och hjälp. Alltså vilka fina människor ni är! Blir helt överväldigad. Fått så mycket kärlek så jag blir stum. Har gråtit bara därför idag, för att folk engagerar sig och är så jäkla fina. Otroligt. ❤️❤️❤️ Varm i hjärtat!

Nu ska jag krypa ned i sängen och försöka sova lite, kanske kolla lite på någon härlig serie som får mig lite glad.

Kram Nina

Kommentera

SUPERB VINTAGE TROUT PRIEST HANDBYGGNAD SPLITCAN

 1. He wants to know the names of / All those he's better than.
  Eva

  Nu kan jag inte sånt här men jag söker på dig på instagram så kommer det upp massa bilder. Är det inget som är borta?

 2. Åsa

  Men åh stackare 😢 förstår att du är ledsen 😢. Usch att det finns såna elaka människor som vill förstöra 🤮 stor stor kram kommer här från HSP Åsa 😉

Visa alla 8 kommentarer
Men det är en öppen fråga vem av de båda som passar bäst in på slutklämmen Support Frontale Prolunga BRYTON AERO 60 Alluminio 31,8mm

STÖRTO PULSANTIEA O DA AVVITARE FORI Garmin nuvi 40 RAM-MOUNT RAM-B-174-GA49U

Kommentera

 1. ”Det är ju inte roligt”, säger många. Men Rolandz gick direkt till final.
  Anna Suto Ambit3 grönikal vit HR GPS- bevakning

  Kontakta Instagram! De kanske kan hjälpa dig att få tillbaka kontot.

  Sen måste jag tyvärr säga att sociala plattformar inte är säkra ställen, helt enkelt för att du inte har någon makt eller bestämmanderätt där. Du vet väl att rättigheterna till allt ditt innehåll ägs av Facebook (som äger Instagram)? Din hemsida och blogg däremot äger ju du allt innehåll på. Hoppas det löser sig!

 2. Men det är refrängen det handlar om. Den är inte märkvärdig, men den är enveten. Det brukar räcka.
  Rör inte Proud Mary! - Sydsvenskan
  Jenny

  Jag är säker på att alla följare kommer att hitta tillbaka Nina! 🙂

Visa alla 10 kommentarer
Finalen av årets upplaga av Melodifestivalen var den gångna veckans mest sedda…
×
Melodifestivalens manus, mellanakter och programledarinsatser har fått en hel del ris…